Werk in uitvoering

In onze gemeente wordt op diverse plekken aan de weg gewerkt of worden andere werkzaamheden uitgevoerd. Hieronder vindt u informatie over werkzaamheden die onlangs zijn gestart of binnenkort van start gaan. 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de werkzaamheden? Kijk bij de het juiste onderwerp voor de contactgegevens van de persoon bij wie u terecht kunt.

Snoeien en wegafzettingen

We zijn in Deurne aan het snoeien! Het werk gaat gepaard met wegafzettingen. Soms hoeven we maar een klein gedeelte van de weg aan te pakken, maar dan sluiten we toch de hele weg af om de veiligheid van zowel snoeiers als weggebruikers te waarborgen. We streven er naar dat bewoners altijd doorgang krijgen naar hun woning.

Mist u informatie? Met de feedbackknop aan de rechterzijde kunt u ons dit laten weten.

Terug

Pagina opties

Verbouwing gemeentehuis

Het gemeentehuis wordt verbouwd. De afdeling Publiekszaken is tijdelijk verhuisd naar Harmoniestraat 5. Daar kunt u terecht voor het aanvragen en afhalen van paspoort, rijbewijs, enzovoorts. Maak hiervoor wel eerst een afspraak. U kunt hier ook terecht voor het ophalen van PMD-zakken.

Zorg in Deurne blijft tijdens de eerste fase van de verbouwing nog in het gemeentehuis, evenals het college, de directie en de griffie. De toegang tot het gemeentehuis is tijdelijk via de zijingang aan de Oude Martinetstraat 2.

Openingstijden

Mondkapje verplicht

Bezoekt u het gemeentehuis of Zorg in Deurne? Dan is het dragen van een mondkapje weer verplicht.

Gelezen